Rólam

Kedves Olvasó!

Köszöntelek a honlapomon, amelyen az internetes pénzkeresés, és elsősorban az online marketing nyújtotta üzleti lehetőségek világába szeretnélek elvezetni.

Remélem, hogy sok hasznos nformáció birtokába jutsz itt, akár teljesen kezdő vagy, akár már sokéves tapasztalattal rendelkezel ezen a területen.

 

Az én történetem

én2010 január 17. Vasárnap este volt, amikor szokás szerint hazafele tartottam a munkahelyemről, ahol közel nyolc éve dolgoztam pályázatíróként. Reggeltől estig, a hét minden napján.

BKV sztrájk volt éppen, a villamosok nem közlekedtek, így a máskor egyórás hazaút több mint két órán át tartott. 11 óra múlt, amikor leszálltam a HÉV-ről, és még mintegy 20 perc gyaloglás várt rám hazáig. Tél, hideg és tömény köd, hogy két méterre sem láttam. Miért csinálom ezt?- kérdeztem magamtól, és következő nap beadtam a felmondásomat. Munkatársaim közül többen kérdezték, hogy nem fogom-e megbánni.

Vállalkozó lettem és nyolc év után még mindig azt mondom, hogy nem. Nem bántam meg, hogy a kezembe vettem az életem irányítását, nem bántam meg, hogy nincs főnököm és nem bántam meg, hogy nem annyit keresek, amennyit valaki megszab nekem.

A pályázatírásban azt szerettem, hogy minden új projekttel egy teljesen új területbe kellett beleásnom magam.

2013-ban fedeztem fel az online marketinget és kezdtem el tanfolyamokat nézni. Úgy éreztem, hogy ez teljesen az én világom. Szeretek tanulni, szeretek írni és szeretem a számokat. Mindenről készítek egy excel táblát, vagy valamilyen statisztikát… 🙂

Ezen a területen az elméleti tudás gyakorlat nélkül nem sokat ér, vagyis inkább semmit. 2016-ban találtam rá a Wealthy Affiliate-re, ahol lehetőségem volt arra, hogy elkezdjem a saját online birodalmam felépítését úgy, hogy olyan emberektől tanulhatok, akik nem csak tanítják, hanem csinálják is nagyon eredményesen.

Neked készítettem ezt a honlapot, ha:

  • szeretnél pénzt keresni az interneten munka, gyerek, vagy iskola mellett, vagy elindítani a saját vállalkozásodat online
  • hajlandó vagy tanulni, képezni magad és keményen dolgozni azért, hogy elérd a céljaidat.

Az interneten lehet nagyon sok pénzt keresni, de előbb meg kell tanulnod, hogy hogyan és időt, energiát kell fektetned abba, hogy felépítsd a saját vállalkozásodat. Nem ígérhetem azt, hogy máról holnapra fogsz meggazdagodni. Kitartással, nyitottsággal, türelemmel építhetsz sikeres online vállalkozást.

Ha kérdésed van, bátran vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek.

Üzenetedet elküldheted a csilla@penzkeresesaneten.hu e-mail címre.

Sikeres online vállalkozást kívánok Neked.

Csilla

 

Eszközöket, tudásanyagot, támogató közösséget online vállalkozásod elindításához itt találsz:

Comments are closed.