Ingyenes WordPress sablon: Optimizer WP értékelés

Ingyenes WordPress sablon: Optimizer WP értékelés

A sablon neve: Optimizer

Honlapja: https://optimizerwp.com

Ára: alap verzió: ingyenes

Pro verzió: 1 honlaphoz egyszeri 59$, akciósan 50$

Ultimate verzió: korlátlan számú honlaphoz egyszeri 199$, akciósan 169$

Tulajdonos: AmpleByte Studio

wordpress sablon optimizer

Milyen weboldalak készítésére alkalmas az Optimizer ingyenes sablon?

Az Optimizer sablon ingyenes verziójával is professzionális honlapokat tudsz készíteni, anélkül, hogy egy kicsit is értenél a kódoláshoz.

==> WordPress weboldal készítése pár kattintással, ingyenesen – olvasd el itt!

Az Optimizer sablon többcélú felhasználásra is alkalmas, akár blogoldalt, céges vagy személyes honlapot, vagy landing page-t tervezel.

Az Optimizer sablon használata:

A WordPress menüjében a Sablonok menüpontban tudod megkeresni, telepíteni és bekapcsolni az új sablont.

A sablont a baloldalon található menüpontok segítségével tudod személyre szabni.

Az Optimizer esetében azonnal látod, hogy a módosításaid hogy fognak kinézni a honlapodon, nem kell ki-be lépkedned az admin felület és a honlapod között.

A baloldalon szerkeszteni tudod az oldalt, jobb oldalt pedig azonnal láthatod a változtatásokat.

A sablonhoz egy nagyon részletes útmutató tartozik  , ahol lépésről-lépésre el tudod olvasni és videón meg tudod nézni, hogy hogyan telepítsd, állítsd be a különböző funkciókat, módosítsd a betűtípusokat, színeket, stb.. Minden információt megtalálsz benne az alapbeállításoktól a magasabb szintű testre szabásokig.

A dokumentációban az egyes fejezetek alatt minden pontban fel van tüntetve, hogy minden verzióhoz, vagy csak a Pro verzióhoz használható az adott lehetőség.

ingyenes wordpress sablon optimizer útmutató

 

Az Optimizer sablon előnyei:

– az Optimizer sablon segítségével 100%-osan reszponzív weboldalakat tudsz létrehozni. Nem kell aggódnod, hogy a tartalmaid hogyan jelennek meg majd a különböző eszközökön: mobilon, tableten, vagy számítógépen rugalmas, felhasználóbarát, könnyen olvashatóak lesznek az oldalaid.

– több mint 600 betűtípus közül választhatod ki a neked megfelelőket

– nagyon sok ingyenes sablon nem tszi lehetővé, hogy akár a fejléc, akár a honlap tartalmának szövegszínét megváltoztasd, az Optimizer-rel ezt könnyedén megteheted.

– a lábléc is teljesen személyre szabható, ha akarod eltüntetheted az Optimizer WordPress Theme feliratot és feltüntetheted a saját vállalkozásod nevét.

– Az ingyenes sablonok egyik legnagyobb hátránya fizetős társaikhoz képest, hogy nincs ügyfélszolgálat. Ha valami nem működik, vagy nem tudod, hogy mit kezdjél egy felmerült problémával, esetleg fórumokban tudsz kérdezni, de nem biztos, hogy szakavatott választ kapsz. Az Optimizer ebben is többet nyújt a legtöbb ingyenes sablonhoz képest: pénteken és szombaton lehetőséged van technikai támogatást kérni az ügyfélszolgálatuktól.

A PRO verzióhoz a hét minden napján, napi 24 órában kérheted a segítségüket.

– keresőbarát sablon, amely jól együttműködik a keresőoptimalizálást segítő bővítményekkel, például a Yoast pluginnal.

– a legtöbb WordPress bővítmény beépítését támogatja (pl.: BBPress, BuddyPress, Jetpack, w3 Total Cache, Tablepress, Max Mega Menu, Polylang, Contact Form 7, stb.)

– az Optimizer jó választás mindazoknak, akik mobilbarát, gyors oldalbetöltést lehetővé tevő, biztonságos sablont akarnak használni weboldaluk elkészítéséhez. Az Optimizer sablon kiválóan szerepelt a Google mobilbarát tesztjén, a GTmetrix sebességmérő tesztjén és a Sucuri biztonsági tesztjén.

optimizer wp sablon előnyök

Kinek érdemes a Pro verzióra váltania?

Ha szeretnéd a sablonodat még egyedibbé tenni, akár videó beépítésével a főoldalon, egyedi betűtípusok használatával, egyéni fejlécek létrehozásával minden oldalon, még több beépülő modul használatával, stb., akkor érdemes a Pro verziót választanod.

A Pro verzió ugyanakkor tökéletes választás kreatívoknak, fényképészeknek is, mert lehetővé teszi a Jetpack Portfolio Module és a Portfolio Posts Plugin bővítmények beépítésével a portfóliód feltöltését, igényes bemutatását.

A Pro verzió támogatja a Woocommerce bővítmény beépítését, ezért jó választás abban az esetben is, ha webáruházat szeretnél létrehozni.

Összegezve:

Az Optimizer sablon ingyenes verziója számos olyan lehetőséget nyújt, amely leggyakrabban csak a fizetős sablonoknál elérhető és professzionális honlapokat tudsz létrehozni a segítségével.

A használatához érdemes mindenképpen a dokumentációt átnézni, hogy ki tudd használni és jól használd a rendelkezésedre álló funkciókat.

Magyar nyelvű útmutató nem áll rendelkezésre, de ha nem is beszélsz jól angolul, a videók segítségével nem lesz nehéz megértened, hogy hogyan működik.

Szerintem egy nagyon jó ingyenes WordPress sablon, amely nem fog csalódást okozni, akár az első, akár a sokadik honlapodat készítenéd vele.

Funkciók: 9/10

Testreszabhatóság: 9/10

Dokumentáció: 10/10

Technikai támogatás: 9/10

Könnyű kezelhetőség: 8/10

Bővítmények beépíthetősége: 9/10

Reszponzív: 9/10

Keresőbarát: 9/10

Értékelés összesen: 9/10

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük